marți, 3 mai 2011

Pipite pe centura

Aveam vreo 90 la ora, tocmai observam un card de pitzi pe centura. Cand imi dezlipesc ochiul de pe ele ma trezesc cu un ford focus in fata nasului. Un musteriu tocmai pleca vanjos de dupa ele. Traiasca abs-ul :). M-am uitat la tip apoi, parea cam asudat.

Un comentariu:

  1. Hmm...da, cam mare viteza ca sa poti opri la timp in caz de...nevoie. Depinde cat a persistat si privirea in lateral...Poate cazuri de genul asta au stat la baza inventarii ABS-ului. Tipul era asudat, emotionat, cel mai probabil, din cauza preturilor mari pe care le afiseaza cucoanele in unele cazuri.Nu prea au cunostinte de marketing. Se stie si se cunoaste, desi in unele cazuri de...nevoie oamenii dau cu banu´ ca manelistii! Asa ¨e¨ preturile MARI la noi in Romania.Si marfa nu e cea de la prima mana, cica. Stiti care sunt clientii cei mai obisnuiti?¿ Jandarmii...care vin in civil si isi satisfac poftele la pret redus, apoi, ipocriti, in uniforma, in zilele cu amenzi putine vin si isi satisfac planul la sanctiuni, tot pe spinarea bietelor fete.Din auzite, cica, ;), marfa nu e asa tentanta pentru dragoste normala si consumatorii achizitioneaza, in procent mai mare, un produs la oferta, mai modern, gen dragoste orala.
    Preturile nu as putea sa vi le spun...cica sunt foarte variabile, negocierea se face in functie de marca si starea masinii...habar nu am de ce...cu bicicleta sau per pedes nu ai acces.
    Caz concret: cineva a mers cu bicicleta pe soseaua ocolitoare si destui bani in buzunar sa cumpere niscaiva divertisment si relaxare. A fost refuzat, injurat si trimis in...alta parte de catre vanzatoare, desi omul era bine intentionat si s-ar fi adaptat la pretul pietei, chiar daca ar fi fost un pic piperat.
    Quo vadis...?¿?

    RăspundețiȘtergere